Sataslåtten Camping, logo
english language
English language

Om oss

Sataslåtten Camping ble startet opp av Birgit Bomberud og Torstein Sataslåtten. Til å begynne med var det mulig å telte og plassen hadde utedo, leia ble samlet inn i hatten. De første planke-hyttene kom på slutten av 60-tallet og leies fortsatt ut den dag i dag. Campingen lå på grunnen som fra gammelt av hørte til Sando gård. Da Anne Lina og Olav Kolbjørn Sando tok over i 2005 ble Sataslåtten Camping del av Sando gård. I 2017 ble gården overdratt til neste generasjon. I dag er det Mona Kolbjørnsdatter Sando (fysioterapeut) og Demis Dallo (chef) som eier og driver camping med god hjelp fra Anne Lina og Olav Kolbjørn. Innimellom kan man også se barna Lina og Giovanni, svoger og nevø i full sving med gressklipper, elektriske kabler og vask.

Med andre ord er vi en familiebedrift, og vi slår gjerne av en prat samtidig som vi ønsker dere velkommen, klipper gresset og vasker hyttene.

Retro-romantisk camping

Vår visjon er at Sataslåtten camping skal være et sted hvor man kan slå hjul, leke gjemsel eller gå barføtt i gresset. Et sted hvor man kan plukke markjordbær og blomster i veikanten, ha tid til å prate, fiske, sykle og lese bok. Ja «bare være» om man vil.

Hos oss har tiden stoppet litt opp. Vi har ikke WI-FI og hyttene er som de var da de ble satt opp. Likevel ser vi fremover og vi fornyer oss sakte men sikkert uten at det går utover atmosfæren på plassen.

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram